X

De bedste produkter indenfor reklameartikler

Reklameartikler har altid været populært. Men hvilke reklameartikler er egentlig de bedste at bruge? Hvis du ikke ved hvad reklameartikler er, så lad mig kort forklare. Det er i bund og grund alle former for produkter, hvor dit virksomhedslogo på. Det er en ekstrem populær og effektivt måde at markedsføre sig på. I dette blogindlæg vil jeg vise dig, hvilke specifikke reklameartikler som er de bedste samt mest effektive af de mange forskellige reklameartikler der findes. Jeg har været forbi en af danmarks største shop for reklameartikler PromotionMakers for at finde svar på dette.

Nøglesnor og keyhanger med navn

Det er en af de helt store sællerter indenfor reklameartikler. Nøglesnor med navn og keyhanger med navn er et af de mest efterspurgte produkter når det kommer til reklameartikler og det er de med god grund. Når man bruger reklameartikler som en del af sin markedsføring så handler det om, at få så mange som muligt til at bruge sit produkt. Jo flere der bruger det, jo mere synlighed får dit logo. Nøglesnore med navn og keyhangers med navn er begge produkter som er nemme at få folk til, at bruge. Derfor er nøglesnore og keyhangers ekstremt effektive reklameartikler. Du kan selv bestemme om du vil have dit virksomhedslogo på eller om du vil have et budskab, du kan endda få begge, hvis du ønsker det.

Firmatøj med logo

Når det kommer til reklameartikler så er firmatøj en sand klassiker. Firmatøj kan også være en effektiv måde, at skabe brand awareness på. Det kan både være sportstøj og pænt/normalt tøj. Sportstøj er specielt populært i forbindelse med den årlige DHL-stafet. Her samles flere tusinde virksomheder over 5 dage og løber stafet. Her er det mere end almindeligt oplagt, at få lavet noget firmatøj med logo, som medarbejderne kan løbe i. Men du kan som sagt også får mere normalt tøj. Promotionmakers har bl.a. firmatøj som overtøj, fleece trøjer, poloer, skjorter og en masse andre. Ens for dem alle er, at det er er firmatøj med logo

Firmajulegaver 2018

Firmajulegaver er måske ikke noget du forbinder med reklameartikler, og det kan jeg godt forstå. Teknisk set hører det heller ikke ind under reklameartikler. Men faktum er at firmajulegaver er noget Promotionmakers sælger en del af. De har mange forskellige muligheder for virksomheder, som søger nogle flotte gaver til deres ansatte. Du finder f.eks. færdiglavede julekurve med lækkert indhold, som kvalitetschokolade og vin. Derudover tilbyder de også muligheden for vælg-selv firmajulegave 2018. Her kan de ansatte selv vælge en gave, ud fra et stort udvalg af lækre firmajulegaver. Det er også muligt at købe nogle reklameartikler og give til sine ansatte, som firmajulegave, men jeg er ikke sikker på alle vil synes det er lige fedt.  

Hvis du synes nogle af de ovenstående eksempler lyder spændende, og du kan se mulighederne med dem, så synes jeg bestemt du skal tage et kig på PromotionMakers webshop. Udover de ting jeg har nævnt, så har de også mange andre reklameartikler. En anden ting som også er værd at nævne er reklameslik, altså slik med logo. Her er specielt bolcher med logo et hit.

admin:
Related Post