X
    Categories: Blog

De 3 bedste røgmaskiner til entusiasten

Røgmaskiner og røgkanoner er maskiner der altid vil være efterspurgt. På trods af det er en gammel opfindelse efterhånden, er det stadig populært som aldrig før. Det lidt unikke ved en røgmaskine er, at den kan bruges i mange sammenhæng. De fleste vil nok forbinde røgmaskiner med feste og farver, hvilket også stadig er det scenarie de bliver brugt hyppigst, dog kan de også bruges i forbindelse med film, teater og reklame. Røgmaskiner og røgkanoner i forbindelse med film, teater og reklame er helt sikkert niche. Derfor vil min liste over de 3 bedste røgmaskiner have fokus på brug til fest.

Privatfesten taget til nye højder

Skal du holde en privat fest, på en mindre skala altså 10-20 gæster, så er H-1 Smoke Moving Head LED det korrekte valg. Det er en mindre røgmaskine, kontra nogle af de andre i kategorier, men den har en del andre fordele. De større røgmaskiner egner sig heller ikke til små rum, hvorfor H-1-modellen er et oplagt valg. Udover at den egner sig godt til små rum, så har den andre fede features også. H-1 har nemlig et roterende hoved, heraf navnet Moving Head, som gør den kan skyde røgen i alle tænkelige retninger. Det giver en masse muligheder og samtidig begrænser det ikke placeringen af røgmaskinen. Til sidst har den installeret små LED pære rundt omkring hovedet. Det giver 2 fede feature. For det første kan det lyde røgen op i flere forskellige farver, hvis lokalet er mørklagt. For det andet kan det fungere som diskolys. Jeg ser det faktisk som en røgmaskine der også agerer som diskolampe. Selvom du ikke har brug for en røgmaskine har den stadig et formål. Derfor er H-1 Smoke Moving Head LED det rigtige valg til den mindre fest.

Røgmaskinen til diskoteket

Glaciator lowfog røgmaskinen er lavet til større lokaler, den egner sig specielt godt til diskoteker. Det er der en helt speciel grund til. Som navnet antyder, så er det en røgmaskine som skyder “lav” røg ud. Røgen bliver skudt ud i gulvhøjde og bliver dernede, derfor er det ret unikt. Det kræver også noget specielt røgmaskine væske, men det giver altså en helt unik røg oplevelse du ikke får med andre røgmaskiner. Derfor er Glaciator lowfog også på listen.

Den perfekte løsning til det store set-up

Er du på udkig efter røgmaskinen til det helt store setup, har jeg her løsningen, MagicFX Smoke Jet. Det er den ultimative røgkanon. Den kan skyde røg ud både vandret og lodret. Dertil har den også indbygget lys i, som kan oplyse røgen i alle slags farver. Det lyder muligvis som en blanding af de to andre, og det er lige præcis hvad det er. Den blander de bedste features fra de to andre, forskellen er bare at den gør det i en større skala. Der er plads til langt mere røgmaskine væske, hvilket gør den ideel til større lokaler.

Du kan finde alle omtalte røgmaskiner og dertilhørende røgmaskine væske hos MAV Watersystem. De har muligvis Danmarks største sortiment.

admin:
Related Post