X
    Categories: guide

Et solidt CRM system

Tætte kunderelationer er vigtigere end nogensinde før. I mange tilfælde vil en kunde søge væk fra din virksomhed dels hvis dit produkt ikke lever op til deres forventninger. Men også hvis vedkommende ikke føler sig vigtig og værdsat og samarbejdet prioriteret.

Men men men. Det er en måde du kan styrke din kunderelationer. Det er med et solidt CRM system fra SkyView. Det er et stærkt system og du kan finde der her https://skyviewcrm.dk/ Med et CRM system bliver det nemt at skabe overblik over informationer og nemt at tilgå informationer om en kunde for dine kollegaer på tværs af afdelingerne. Når det er intuitivt og nemt at hente oplysninger i CRM systemet er det også i højere grad muligt at bruge disse oplysninger. Når kunder føler sig vigtig og at du har styr på vedkommende, føler kunden sig ikke blot som endnu en kunde i bunken med opgaver der skal løses. Nej, kunder føler at du vil gøre en forskel for ham eller hende og at du er interesseret og har en aktie i at det går vedkommende godt. Når denne følelse bliver skabt, er der større sandsynlighed for at kunden ønsker at fortsætte samarbejdet. Og muligvis køber mere hos dig.

Arbejdet med et CRM system og en CRM strategi

I langt størstedelen af danske virksomheder giver det rigtig god mening at arbejde med relationsstyring CRM. Størstedelen af produktionen er ordreproduktion og det kræver ofte tæt dialog med kunden. Hvis din og en konkurrerende virksomhed kan producere det samme og i samme kvalitet, må du finde en anden parameter at differentiere virksomheden på. Det kunne meget vel være relationen til kunden og forsøget på at arbejde tæt sammen med kunden. Hvis to virksomheder kan producere i samme kvalitet og til samme tid og til samme pris, vil en giv kunde højst sandsynligt vælge at handle med den virksomhed, der førsøger at skabe den tætteste relation, da der her er menneskelige træk der bliver tungen på vægtskålen i beslutningsprocessen omkring valget af leverandør. Når du arbejder målrettet med din CRM strategi er det vigtigt at have hele virksomheden med ombord.

 

Resultaterne af at arbejde med et CRM system

Når et CRM system skal tages i brug er det afgørende at alle tager det til sig og bruger de funktioner et sådant system har. Det er muligt at notere oplysninger om kunder, udført arbejde osv., men hvis disse oplysninger ikke bliver noteret skrevet ind er arbejdet med implementeringen spildt. Det er vigtigt at alle har adgang til alle informationer så enhver medarbejder, der er i kontakt med kunden kan fortsætte med den relationsopbyggende adfærd. Det er muligt med et CRM system fra SkyView og det er også muligt at, på baggrund at tættere kunderelationer med et CRM system, øge omsætningen.

admin:
Related Post