X

Køb en dampstation – det vil du ikke fortryde

Når du først har prøvet en dampstation kommer du ikke til vende tilbage til dit strygejern. Du kommer med andre ord ikke til at fortryde at du har købt en dampstation. Med en dampstation får du meget mere kraft til dine strygeopgaver og du slipper for at fylde dit strygejern op med vand da dampstationen kan indeholde meget mere vand end et typisk strygejern. Når du stryger med dampstationen får du meget mere styrke end med et almindeligt strygejern. Trykket som dampen kommer ud med fra dampstationen er væsentligt højere og derfor er den også bedre til at udglatte krøller.

Dampstation til lodret strygning

Udover den kraftigere maskine er der flere fordele med en dampstation. Du kan stryge dine tekstiler lodret. Det er fordelagtigt når du skal stryge og opfriske en sart tekstil som f.eks. en kjole i tyndt stof eller kashmere. Eller en sart pullover rullekrave. Den lodrette dampning er særdeles effektiv når du har travl og på vej ud af døren. Vandet bliver hurtigt varmet op og er dermed klar til at bruge hurtigt. Hvis du vil opfriske gardinerne er det og en god løsning at gøre det med en dampstation, da du dermed heller ikke behøves at tage dem ned og vaske og stryge for det samme resultat.

Hvis du har mere genstridige tekstiler som cowboybukser eller duge er dampstationen er også lagt pga. den store kapacitet. En dampstation er at foretrække hvis du har store mængder tøj der skal stryges på en gang. Det vil lette arbejdet med en dampstation da den har en stor kapacitet og kan klare mængden af tøj nemmere end et almindeligt strygejern. Hvis du har større og genstridige krøller, er der i dampstationen indbygget en ekstra damp funktion der gør at du kan skyde med ekstra damp lige på de store krøller. En dampstation er typisk kompakt i forhold til dens ydelse og derfor et godt køb hvis du stryger meget. Hvidevarebanditten har ofte dampstation tilbud hvor du kan finde lige hvad der passer til dit behov for dampsationer.

admin:
Related Post