X
    Categories: Blog

Derfor er selvbrunere så populære

I dag har mange et smukt glød uanset hvilket tidspunkt på året man befinder sig i. Dette er ofte muligt takket være selvbrunere. Men hvorfor er det blevet så populært at bruge selvbrunere, i stedet for at få et sommerligt glød fra solen? 

Selvbrunere er sundere end at blive brun fra solen

Selvom det kan lyde unaturligt, så er selvbrunere faktisk sundere for din hud end det er at ligge i solen i timevis. Solens skarpe stråler kan give hudkræft og andre problemer. Nogle selvbrunere indeholder endda plejende ingredienser, så det kan være sundt og nærende at bruge dem på huden. Marc Inbane selvbrunere er eksempelvis lavet af 100% naturlige produkter, der både giver en glød og plejer huden. 

Selvbrunere kan få dig til at se yngre ud

Hvis man formår at skabe et naturligt sommerligt glød, så vil man også ofte se yngre ud. Dette skyldes at huden ofte fremstå frisk og sund ved brug af selvbrunere. Hvis man vælger selvbrunere i stedet for at bruge timevis i solen, så vil huden også se yngre ud, fordi den ikke udsættes for skadelige solstråler. I dag er virksomheder endda blevet så gode til at udvikle selvbrunere, at man nemt kan få et sommerligt glød, der ser helt naturligt ud og som hverken er for meget eller for lidt. 

Selvbrunere er nemme at bruge

I dag er selvbrunere blevet det nemme valg. Med selvbrunere sparer man sig selv for at skulle bruge timevis i solen. Det er desuden nemt at finde produkter, der giver netop den glød, som du efterspørger. Hvis man gerne vil have et tydeligt glød med det samme, så er self-tanning sprays et oplagt valg. Hvis man derimod gerne vil have et glød, der viser sig gradvist, så kan man tilføje et par selvbruner dråber til sin dagcreme eller jævnt fordele en mousse med selvbruner handsker. 

admin:
Related Post