X
    Categories: Blog

Derfor vil din hud elske en B12 creme

B12-vitamin har mange fantastiske egenskaber, der er godt for dit helbred. For at din hud også kan drage fordel af disse egenskaber, har nogle hudplejeproducenter også valgt at tilføje vitaminet til deres produkter. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvordan vitaminet optages. Derfor er det både en god idé at spise B12-vitamin og at bruge en god B12 creme, så din hud også kan få glæde af vitaminet.

Fordelene ved at bruge creme med vitamin B12

Der er mange grunde til at din hud vil elske en B12 creme! Vitamin B12 har nemlig mange regenererende og fugtgivende egenskaber. Vitamin B12 er desuden kun en del af et B-vitamin. De andre dele kan også gøre underværker for din hud. Læs med her! 

Mod tør hud, rødme og akne

B-vitamin er særlig effektiv mod sensitiv hud, som eksempelvis tør hud, rødme eller akne. Med vitamin B1 (thiamine), vitamin B5 (pantothenic acid), vitamin B6 (pyridoxine), vitamin B9 (folate) og vitamin B12 (cobalamin) har alle en plejende og forebyggende effekt på tør hud, rødme og akne. Derfor er creme med vitamin-B12 ofte et godt valg hvis man døjer med sensitiv hud. Desuden bruges B3 vitamin (niacin) ofte i ansigtsmasker for at reducere rynker og uren hud. Anvendelsen af B5 vitamin er ofte med formålet at forebygge og pleje tør hud. 

Fugtgivende og rynke reducerende

B-vitamin, og især vitamin B12, har en regenererende effekt, fordi vitaminet genskaber hudens naturlige fugtighed. Ved at bruge B12 vitamin i hudplejeprodukter får huden derfor en sund og ensartet hudtone, der fremstår blød og smidig. Dette betyder desuden også at B12 creme ofte også bidrager til at reducere rynker og andre aldringstegn. Udover B12-vtiamin, bruges biotin (vitamin B7) også ofte til at reducere rynker.  

Styrker hudens forsvar

Udover ovenstående meget imponerende liste af egenskaber, så bidrager B-vitamin også med at styrke og genoprette hudens naturlige forsvar og barrierer. Dette beskytter huden mod eksterne faktorer, som vind, røg, sol og andre faktorer, der kan være skadeligt for huden. Med en B12 creme får du altså en alsidig creme, der både giver huden den perfekte fugtighed, reducerer rynker og styrker hudens forsvar. 

admin:
Related Post