X
    Categories: Blog

Kiropraktisk behandling af børn

Har du børn, så ved du også, at de kan være nogle værre krudtugler fyldt med energi og spilopper. De mange forskellige aktiviteter, som børn laver, kan dog nogle gange være lettere dumdristige, hvilket kan resultere i ulykker. Det er bl.a. små børn i de tidlige år i folkeskolen, som ofte kommer ud for faldulykker eller lignende, som kan resultere i muskel- eller ledproblemer – og nogle gange sågar brækkede knogler eller forstuvninger. Som forælder er det vigtigt, at du hele tiden er opmærksom på, om dit barn har smerter, da det kan være et tegn på muskel- eller ledproblemer. Har dit barn f.eks. smerter efter et fald, og smerterne ikke er forsvundet efter et par dage, er det en god idé at tage kontakt til en kiropraktor til børn.  

Sådan behandler en kiropraktor børn 

Det selvfølgelig forskelligt fra kiropraktor til kiropraktor, men fremgangsmåden, når børn skal behandles, er nogenlunde den samme. Kiropraktoren løsner – overordnet set – blidt diverse spændinger i muskler og led, ligesom der er fokus på barnets nervesystem. Det er vigtigt at påpege, at behandlingen hos kiropraktoren selvfølgelig er 100 % smertefri – og alle forhandlingsforløb er naturligvis forskellige fra barn til barn.    

Hvis barnet har muskel- eller ledsmerter, kan symptomerne viser sig ved, at barnet har hovedpine, er træt og udkørt, asymmetri i kroppen mv. Det er vigtigt, at børn bliver behandlet så hurtigt som muligt, så deres kroppe ikke belastes i for lang tid, da det begrænser deres motoriske udvikling, ligesom det kan gøre dem mindre fysisk aktive og mobile, hvorfor leg og sport ydermere begrænses.  

Glade og sunde børn 

Selvom dit barn er velfungerende, sund og rask, så kan der alligevel være nogle spændinger og skævheder, som gør, at dit barn ikke fungerer 100 procent optimalt i dagligdagen. Det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt. Det kan derfor være en rigtig god idé regelmæssigt at tage forbi kiropraktoren, da en eventuel muskel- eller ledsmerte kan forværres, hvis det ikke bliver behandlet i tide. Hellere gøre det en gang for meget end en gang for lidt. Således ved du også, at dit barn har de bedste forudsætninger for leg, læring og sociale aktiviteter. 

admin:
Related Post