X
    Categories: Blog

Glæd medarbejdere og kunder med påskegaver

Påsken er en højtid, som måske lidt står i skyggen af julen – i hvert fald herhjemme i lille Danmark. Det gælder ikke mindst på arbejdspladser, hvor der bl.a. er tradition for store julefrokoster, ligesom at medarbejdere og kunder ofte går på juleferie med en julegave. Men hvorfor egentlig ikke gå på påskeferie med en påskegave? Flere og flere virksomheder er faktisk begyndt at give deres medarbejdere og kunder en lille påskegave, og det er en tradition, som mange hilsner velkommen. 

Påskegaver firma: En påskegave til medarbejdere eller kunder behøver ikke være noget vildt eller voldsomt. Ligesom med så mange andre ting her i livet, er det tanken, der tæller – og det er langt fra kun børn, der bliver glade for at få et påskeæg eller lignende. 

Hvad skal du lave i din påskeferie? 

Som allerede nævnt vælger mange at tage fri i hele påskeugen – herunder også fordi skolerne holder lukket. For når påsken banker på døren, er vejret som regel også kommet i forårsstemning, hvorfor det er oplagt at lave en masse sjove udendørsaktiviteter. Mange danskere vælger f.eks.at tage i sommerhus sammen med venner eller familie. Er vejret hæderligt, kan aktiviteterne nemlig være alt fra cykel-, gå- eller strandture – men selvfølgelig også mange andre ting. 

I påskeferien vælger mange også at tage på ferie i udlandet. Det kan være populære feriedestinationer som: Frankrig, Spanien, Italien, Tyskland eller Sverige. For efter en lang vinter kan det være ekstra tiltrækkende med lidt luftforandring og komme væk fra hverdagens hamsterhjul. 

Lav om op på dine vaner i ferien 

Hvis du er en af de heldige, som holder påskeferie, kan du også bruge ferien til lidt personlig udvikling. Hvis du f.eks. ikke har været nok fysisk aktiv henover vinteren, kan du starte på en frisk og evt. finde løbeskoene frem fra gemmerne. Det kan også være, at du igen skal melde dig ind i et fitnesscentre. Mulighederne er i hvert fald mange, hvis du ønsker, at få et sundere liv – og i din påskeferie har du forhåbentlig masser af tid, motivation og energi til at gøre noget ved det.

admin:
Related Post