X
    Categories: Blog

Her er fiskegrejet, du skal have med i din fisketaske

Når du skal på fisketur, skal du naturligvis have din fisketaske med. Den skal indeholde alt det, du skal bruge på din fisketur. Man kan nærmest sammenligne en fisketaske lidt med en pusletaske – begge dele indeholder alle de nødvendige remedier og den er altid pakket og klar til afgang. Men hvad skal du egentlig have med i din fisketaske? Det vil vi bl.a. se nærmere på her.

Hvorfor have en fisketaske?

Hvorfor er det overhovedet nødvendigt at have en fisketaske? Kan du ikke bare have tingene i en almindelig rygsæk? I princippet jo. Men hvis du er en erfaren fisker, så ved du også, at det er markant mere bøvlet.

En god fisketaske har nemlig mange lommer og bokse, hvor du kan opbevare alt dit grej, så det er nemt og hurtigt at finde, når du skal bruge det. Med en fisketaske kommer der med andre ord orden på udstyret, så det hele ikke ligger og roder i én stor pærevælling.

Når man er på fisketur har man typisk en del grej med. Fisketasker er rummelige, så der er plads til det hele. Selv de små dele, som let bliver væk, kan nemt opbevares på en smart måde i en fisketaske.

Fiskegrejet skal passe til fiskemiljøet

Hvad skal du så have med i din fisketaske? Ja, det afhænger bl.a. af hvilket fiskemiljø, du skal ud i. Til kystfiskeri skal du fx have blink, en bombarda eller gulp med.

Skal du derimod ud til put and take-søen, skal du fx have PowerBait, woblere samt diverse fluer og flåd.

Skal du fiske langs havnen eller fra molen, skal du have tunge blink med, mindre pirke samt bobleflåd eller børsteorm.

Endelig er der havfiskeri – her er det en god idé at medbringe diverse forfang, tunge blink og pirke. Ved trollingfiskeri kan man også anvende diverse blink.

admin:
Related Post