X
    Categories: Blog

Ny bil med leasing

At købe ny bil er ikke noget man gør hver dag. For det første er det et overvejelseskøb, noget man som regel har gået med i tankerne i lang tid. For det andet, er det et stort køb, en bil koster mange penge. Det kræver for de flestes vedkommende et lån i banken, at skulle investere i en ny bil. Hvorfor det heller ikke er noget man gør ofte, medmindre man sælger sin nye eller gamle bil.

Er du typen der drømmer om en bil, en lidt mere luksus en af slagsen, så er det selvfølgelig endnu dyrere. Specielt når du bor i Danmark, hvor bil priserne er urimelig høje. Heldigvis er der andre muligheder end at købe, du kan nemlig lease din nye bil. Med leasing er du fri for, at skulle ud og låne penge og investere flere hundrede tusinde kroner i en ny bil. Med leasing, leaser du din bil i små faste ydelser. Der findes forskellige former for leasing, b.la. flexleasing som er en yderst populær form, specielt når vi snakker leasing af luksusbiler.

Jeg har selv leaset min Audi A4, det har jeg gjort hos formula leasing. Jeg vidste ingenting omkring leasing, før jeg tog forbi formula leasing for et halvt år siden. Jeg vidste muligheden for leasing eksisterede, men jeg havde ingen ide om, hvorvidt det var den rigtige løsning for mig. Det var ved et tilfælde, at jeg kom forbi deres butik oppe i Allerød. Mit arbejde bragte mig en eftermiddag til Allerød for, at besøge en kunde. På vejen hjem kørte jeg lige forbi deres butik, hvor jeg kunne se en splinter ny Audi A4 holde i deres vindue. Det havde været min drømmebil i mange år, men den har altid været for dyr, til overhovedet at komme på tale. Alligevel valgte jeg, at tage ind og kigge på den. Hvilket resulterede i jeg endte med, at lease den.

Audi A4 med flexleasing

Den eftermiddag fik jeg mig en lang snak, med en af sælgerne fra formula leasing. Han præsenterede mig for de forskellige leasingformer der var, privat-, erhvervs-, og flexleasing. Det var en helt ny verden, der åbnede sig for mig. Med flexleasing kunne jeg, for et fast lavt beløb om måneden, få den Audi A4 jeg altid havde drømt om. Det der tiltalte mig meget i forhold til flexleasing var, at man efter leasingperioden leverede bilen tilbage. Hvilket betyder man ikke skal bekymre sig om, at den har tabt værdi og derfor var sværere at sælge igen.

Alt i alt har jeg været yderst tilfreds med, at flexlease min bil. Når leasingperioden er ovre om et par år, skal jeg ud og snakke med formula leasing igen, for at finde ud af hvad vi så gør. Der er nemlig flere forskellige muligheder. Jeg kan vælge at lease den samme bil igen, til lavere månedligt beløb eller jeg kan vælge at lease en helt ny. Men det bekymre jeg mig ikke om nu. Lige nu nyder jeg bare, endelig at køre rundt i en Audi A4.   

admin:
Related Post