X
    Categories: Blog

Et demens ur til min gamle far

Der er ikke noget så sørgeligt, som når ens nærmeste begynder at vise tegn på demens. Min far var 50 år, da han fik mig, og han er en del ældre end min mor. Kærlighed har ingen alder, nej, og jeg har aldrig set det som et problem, at min far altid har været lidt ældre end alle andres far. Det er først nu, hvor det går op for mig, at han ikke vil være her for evigt. Allerede nu føler jeg, at jeg er begyndt at miste ham lidt. Det gør jeg, fordi min mor for nyligt fortalte mig, at hun havde overvejet at købe et Smart Demens Ur. Hun fortalte mig det her den anden dag, og jeg var rent ud sagt i chok. Jeg havde nemlig slet ikke opdaget, at min far var begyndt at vise tegn på demens. Der kan man bare se, hvor observant jeg er.

Derfor er der behov for et demens ur

Jeg bor jo ikke hjemme længere, så det må være min undskyldning. Jeg har dog hørt hele historien fra min mor, og jeg synes selv, at jeg har grund til at være bekymret nu. Det hele var åbenbart startet med, at mine forældre havde siddet sammen og spist middag en helt almindelig aften. Min far havde rakt hånden ud efter en skål med oliven, og han har altid hadet oliven mere end noget andet. Det fandt han så også ud af, og han fik hurtigt spyttet den ud igen.

Efter den aften begyndte det hele at gå ned ad bakke. Han begyndte først og fremmest at glemme, at jeg ikke længere boede hjemme. Pludselig kunne han heller ikke huske vores elgjagt i Sverige for et halvt års tid siden. Selvom han efterhånden er ved at være langt over pensionsalderen, arbejder han stadig 37 timer om ugen. I mandags kom han så ikke hjem fra arbejde, og her startede bekymringen for alvor.

Derfor skal min far have et demens ur. Han er nemlig kørt forkert på vej hjem fra arbejde og er endt med at køre hele vejen til Jylland, fordi han har troet, at han skulle besøge sin mor. Min farmor døde altså for 10 år siden.

Et demens ur skal gøre vores hverdag bedre

Jeg vidste slet ikke, at det var så galt. Jeg troede virkelig, at min far var frisk som en havørn, og det var han ogå for et par måneder siden. Det er utroligt så hurtigt, det pludselig kan gå, og derfor er jeg enormt taknemmelig for, at der findes så mange hjælpemidler til demente. Min far skal have et demens ur, inden hans tilstand bliver meget værre. Dette demens ur er åbenbart udstyret med en GPS tracker. Der findes så en demens App, der er forbundet med min fars demens ur, og sådan kan vi altid finde ham.

Selvfølgelig er jeg enormt ked af, at min far har behov for et demens ur. Aldrig nogensinde havde jeg forestillet mig, at min far af alle mennesker skulle få behov for et demens ur. Jeg er nu alligevel glad for, at sådan et Smart Demens Ur findes, så demensen ikke får lov til at overtage hans liv. Med dette demens ur tager vi og min far selv styring over min fars liv.

admin:
Related Post