X
    Categories: Blog

Tandeftersyn i indre København

Jeg har har aldrig været den store fan af, at gå til tandlægen. Jeg er en af de typer der er så privilegeret, at jeg aldrig rigtig har haft problemer med mine tænder. Derfor er det også alt for nemt, at lave overspringshandlinger når jeg burde tage til tandlægen. Før i tiden havde jeg en fast årlig aftale med min tandlæge, hvor jeg kom forbi til et rutinetjek. Men for et par år siden flyttede jeg fra midtsjælland til indre København, hvorfor jeg skulle finde en ny tandlæge. Men to år efter havde jeg stadig ikke fået taget mig sammen til, at finde en tandlæge København. Med det kolossale udvalg af tandlæger i København, gør det uoverskueligt og svært at vælge. Det er virkelig svært, at differentiere tandlæger fra hinanden, hvilket derfor også gør det svært at vælge. For hvad er det lige præcis der er grunden til, man vælger den ene frem for den anden? Jeg mener det i høj grad handler om, hvad ens omgangskreds gør. De folk der er tættest på en familie, venner og kollegaer.  

Jeg flyttede til København fordi jeg fik nyt arbejde, jeg tænkte derfor det var oplagt, at høre mine kollegaer, da størstedelen af dem også bord i indre København. De gjorde mig opmærksom på, der lige var åbnet en PLUS1 klinik, som oven i købet lå tæt på hvor jeg boede. Jeg besluttede mig derfor, at bestille tid til et tandeftersyn der. Selvom jeg ikke havde nogen smerter i tænderne, var jeg nervøs efter to års fravær fra tandlægen. Heldigvis var det et hurtigt og smertefrit tandeftersyn hos tandlægen. Jeg fik oven i købet lidt ros med på vejen, min tandlæge synes jeg var god til at passe på mine tænder. Det er altid rart at få af vide.

Splinter ny tandlæge København

Jeg havde en virkelig god førstegangs oplevelse, hos min nye tandlæge København. Først og fremmest var klinikken helt ny. Alt fra lokalerne til alt tandlæge udstyret, det hele virkede nyt og rent, hvilket gav tryghed og en ro i maven, specielt nu hvor jeg var lidt nervøs. Men jeg tænker specielt, hvis du sidder derude og har tandlægeskræk, så kan jeg varmt anbefale at du prøver PLUS1 klinikken i København. Desuden er personalet virkelig professionelle og imødekommende, der er en meget uformel stemning, lige så snart du træder ind i klinikken.

Derudover er beliggenheden heller ikke til, at klage over. Klinikken ligger en spytklat fra hovedbanegården. Med andre ord er det ubesværet, at komme til med offentlig transport. Bus og tog kører lige til hoveddøren og metro er heller ikke langt derfra. Har du akut brug for tandlæge og du arbejder i indre København, kan du næsten nå forbi i en forlænget frokostpause. Ydermere, findes der ikke den tandbehandling, som PLUS1 ikke kan hjælpe med. De tilbyder standard behandlinger som tandrensning, visdomstænder og tandregulering. Derudover tager de sig også af, mund- og kæbekirurgi, tandblegning og kosmetiske behandlinger. PLUS1 er en tandlægeklinik, som kan hjælpe dig med langt de fleste ting, hvis du har problemer med dine tænder.

admin:
Related Post