X
    Categories: Blog

Fordi hjemmet er det tætteste du kommer på frihed

Mange synes at en gulvafslibning kan være mange penge, når du får en regning på måske 10.000 kr når gulvmanden er gået. Men det behøver du ikke at tænke, ikke i første omgang i hverfald. Det gode ved en gulvslibning af et trægulv er faktisk at det giver nyt liv i en bolig, som du måske ikke troede du var mulig. Derfor skal du altid tænke, og som overskriften siger : fordi hjemmet er det tætteste du kommer på frihed.

Det næste (gode) ved en gulvslibning er så at du altid kan vælge mellem mange forskellige former for gulvafslibning, fx, er der forskellige behandlinger du kan give dit trægulv. Der findes lak behandling, som er en meget populær type at behandle sit gulv med, især hvis gulvet bliver brugt flittigt. Dog er den typiske behandlingsmetode en ludbehandling, som giver gulvet den her meget flotte nærmest hvide overflade, super lækkert. Til sidst har vi så olie behandling som er et mere useriøst valg, da det er et helvede at arbejde med og ikke særlig pænt efterfølgende. Det er ofte et valg på bordplader eller udendørs arealer, det er ikke så tit det kommer på tale i en bolig der ønsker et moderne look.

Hvorfor vælge en gulvafslibning?

Det er en god ide at vælge en gulvafslibning, hvis du ønsker at dit gulv skal have nyt liv, og ikke mindst hvis du ikke ønsker at få splinter i fødder og hænder, men det er også vigtigt at tænke over, hvis du har husdyr eller små børn, som måske har svære ved at fortælle hvorfor de er kede af det.

Gå efter en gulvmand med erfaring. Det er altid det første jeg gør når jeg skal vælge en ny samarbejdspartner om det er privat eller erhverv, jeg ønsker ofte at finde en der har været på markedet i langtid, da det giver mig tryghed. Vi har senest brugt https://www.ncgulve.dk/ som vores leverandør til en gulvslining, samt en gulvbehandling og vi er super tilfredse med det stykke arbejde de foretog sig. Dem vil vi til enhver tid bruge igen.

Husk det handler om faglighed og engagement og ikke udelukkende på pris.

admin:
Related Post