X
    Categories: Blog

Trælast online til et vildt byggeprojekt

Jeg keder mig! Det har jeg gjort i et stykke tid, for det er så længe siden, at jeg har været ude at rejse. Derfor er jeg startet på et helt vildt byggeprojekt! Okay, nogle mennesker ville måske mene, at det ikke var så vildt, men det er altså vildt for mig. Jeg er ved at bygge et legehus til min lillesøster. For mig er det et enormt stort byggeprojekt, for jeg er normalt ikke gør-det-selv typen. Til store byggeprojekter er der behov for godt trælast. Jeg har købt mit trælast online hos Lavpristræ, så jeg slipper for at skulle ud og hente det. Det eneste, jeg skal tænke på, er, at legehuset skal bygges. Det bliver nu nok også en stor udfordring i sig selv.

Trælast? Hvad er det?

Pyha, det der trælast er da noget af en jungle at finde rundt i. Jeg har været inde og kigge på Lavpristræs hjemmeside, da jeg jo helst ville købe min trælast online. Og der findes bare så uendeligt mange brædder og trætyper inden for trælast! Heldigvis er deres side ret informativ, så jeg slap alligevel for at tage ned til mit lokale byggemarked for at finde noget eksperthjælp. Jeg fandt altså heldigvis alle de brædder og plader, jeg skulle bruge. Tror jeg da. Der skulle godt nok mange sjove ting og sager til, og der er træ, jeg aldrig har hørt om før, som jeg pludselig ved en masse om.

Jeg har fået mit trælast online leveret med en varevogn direkte fra deres lager. Det gjorde hele processen meget nemmere, men det er også lidt surt, hvis jeg pludselig står og mangler en eller anden dum detalje. Det finder jeg først ud af, når jeg har bygget huset.

Derfor har jeg købt trælast online

Det hele startede jo med, at jeg ville bygge et legehus til min lillesøster. Eller nej, det hele startede med, at min far begyndte at blive dement. Vi manglede ligesom noget at glæde os over derhjemme, og jeg følte ikke, at jeg kunne tillade mig at rejse igen lige med det samme. Derfor er mit sommerprojekt – indtil videre – at bygge et legehus i mine forældres have. Min lillesøster skal nemlig have et legehus, der skal ligne det legehus, jeg brugte i Sverige som lille. Jeg var nemlig allerede dengang med min far på elgjagt. Selvom jeg ikke var med til at skyde, så havde jeg en fest i mit legehus. Jeg håber altså også, at dette legehus kan bringe lidt glæde hos min far og måske hjælpe ham med at huske lidt længere.

Det sjove ved det hele er, at jeg har købt min trælast online uden at informere mine forældre. Det blev altså leveret, mens jeg ikke var derhjemme, og min mor forstod ingenting. Hun har åbenbart troet, at det har været min far og hans demens, der af en eller anden grund har fået ham til at købe trælast online. Heldigvis fik hun ikke sendt min trælast retur, og da jeg besøgte dem senere på ugen, fik jeg også forklaret mig.

Jeg er langt fra færdig med legehuset endnu, men jeg er godt på vej. Allerede nu har det bragt glæde hos familien, fordi jeg er derhjemme, og min lillesøster glæder sig. Lige den detalje er lidt farlig, for nu bliver jeg jo nødt til at gøre det ordentligt. Ellers må jeg bare købe noget mere trælast online og give det et skud mere.

Er du også ude i et større byggeprojekt, kan jeg anbefale dig at købe dit trælast online på Lavpristræ.dk. 

admin:
Related Post