X
    Categories: rejser

Meditationsrejse kan anbefales

Har du stress eller brug for energi til hverdagen – jeg har løsningen

Har du brug for ekstra energi i det kolde vintervejr i Danmark? For mig personligt har dette været en rigtig lang vinter med masser af dårligt vejr og de sidste par dage har der også været frost udenfor.

Det kolde vintervejr har fået mig til at drømme mig sydpå, til varmere lande for at få boosted noget energi til hverdagen. På internettet har jeg set forskellige hjemmesider, der markedsfører og sælger meditationsrejser sydpå, der udelukkende fokuserer på at gøre det lækkert og booste ens energi og give overskud, samt roligere og mere harmonisk sind.

Meditationsrejse var den rette løsning for mig

I 2015 var jeg for første gang på en meditationsrejse i Sri Lanka, var ubeskrivelig følelse. Jeg kan stærkt anbefale hele turen, hvor man befinder sig et rigtig lækkert sted og møder livsglade og positive mennesker. De havde en stor indflydelse på hvordan turen blev for mit vedkommende og de skal have den dybeste ros for den behandling jeg fik. Jeg var så heldig at jeg boede det mest fredfyldte og fantastiske sted i Ayurveda Pavillion, med blot 250 meter til stranden og lækker pool.

Yoga og wellness, hvad andet kan man ønske sig

Hele programmet for turen var meget spændende og det tog mig ind i en dejlig rytme med noget meditation hver dag og god mad, samt blide behandlinger. Den daglige yoga-træning gav mig inspiration hvordan man slipper af med det daglige stress og får en mere rolig og dejlig tilværelse her i livet. Jeg fik rettet op fra en gammel skade jeg har haft i ryggen i længere tid med de kropterapeutiske behandlinger der blev tilbudt. Den daglige individuelle konsultation med den lokal Ayurvediske læge fulgte hele tiden op på min behandling og det gjorde at jeg følte mig i trygge hænder.

Jeg anbefaler meditationsrejse til Sri Lanka

Til sidst vil jeg stærkt anbefale den meditationsrejse jeg var på nede i Sri Lanka, det gav mig et kæmpe boost til min hverdag og behandlede mit stress i hverdagen, samt den gamle skade jeg har i ryggen.

admin:
Related Post