X
    Categories: guide

En subwoofer er vejen frem

Vil du have biografstemning derhjemme? Så er det ikke nok med par gode bag- og en center højtaler, du kan ikke får rigtig biograf lyd uden en god subwoofer. Den kan selvfølgelig ikke stå alene som normale højttalere f.eks. kan, men det den kan er, at tage dit lydbillede derhjemme til et helt nyt niveau. Subwoofere kommer i forskellige størrelser og kaliber akkurat som højtalere gør. Derfor er det vigtig man laver sin research eller for hjælp af nogle der har forstand på det, inden man kaster sig ud i at købe en.

Jeg valgte at kontakte HIFI-Freaks, da jeg har gode erfaringer med dem og jeg ved de har 30 fuld retur ret, så man som kunde har mulighed for at teste produktet af. En anden vigtig ting man skal tænke over, er man skal have et sted at stille den. De kan ofte være lidt bøvlede, at gemme af vejen grundet størrelsen, specielt på de rigtig gode. Så det er en god plan, at få allokeret noget plads i stuen, hvis det er der den skal stå, inden man kaster sig ud i det og investere i en. Derefter kommer der også et kabelprojekt, i det den skal forbindes med ens andre højtalere. Når det så er gjort, så er du også good to go og klar til at smække en fed action film på, og mærke eksplosionerne helt nede i maven.

All in på hjemmebiograf

Efter jeg købte min nye subwoofer, fandt min kone og 2 drenge lige pludseligt ud af hvordan det rent faktisk kunne lyde når de så film i stuen. Så nu har vi sammen besluttet og lave en hjemmebiograf. Nu er vi så priviligeret, at bo i hus med en stor kælder, så vi har muligheden for at lave hjemmebiografen dernede. Det betyder vi har måtte lave lidt ekstra investeringer i form af en projekter og 4 sækkestole som vi kan sidde i når vi ser film. Det blev hurtigere lidt dyrere end jeg først havde estimeret, da planen var jeg “bare” skulle have en subwoofer. Det resulterede så i, vi endte med at lave kælderen om til hjemmebiograf.

Anbefalelsesværdigt

Selvom jeg godt er klar over alle ikke har samme muligheder for, at lave en hjemmebiograf som min familie og jeg har, så vil jeg stadig gerne sende en anbefaling afsted. Jeg kan kun anbefale at investere i en ordentlig subwoofer, også selv om du ikke skal lave hjemmebiograf, selv bare til film i stuen gør det en kæmpe forskel. Nu snakker jeg stortset kun om film, men jeg vil lige skynde mig at sige her til sidst, at de kilder også alle de rigtige steder når du fyrer op for Volbeat!

admin:
Related Post