X
    Categories: guide

Det rigtige valg af ejendomsmægler

Jeg tror alle der har købt eller solgt ejendom, på et tidspunkt i livet, kan give mig ret i, det er vigtigt at have en god ejendomsmægler. Hvis du skal købe, er der mange der har brug for god køberrådgivning og hjælp til, at finde det bedst mulige, for de penge, der er til rådighed. Hvis du skal sælge, har du brug for en mægler der er kendt i lige præcis dit lokal område og dermed har overblik over faktorer som beliggenheden. Det skal også være en der bruger tid på at sætte sig ind hvad det er for et hus der skal sælges, altså en der rigtig engagere sig i salget.

Det var det jeg oplevede, da jeg skulle sælge min lejlighed på Amager Strand. Jeg stod i den situation, at jeg skulle sælge min lejlighed fordi jeg havde fået arbejde i udlandet. Da jeg havde hørt meget positive ting om MMliving, en mægler på Amager, så kontaktede jeg dem, som det første.

Jeg fik aftalt et møde med en af mæglerne dernede fra. Efter mødet, følte jeg mig meget fortrøstningsfuld i forholdet til salget af min lejlighed, jeg følte mig sikker på han nok skulle få solgt den hurtigst muligt. Ejendomsmægleren oplyste mig også om, at hvis ikke han kunne sælge min lejlighed til minimum den aftale pris, ville det blive gratis for mig, det syntes jeg var god service.

 

Salg med maksimalt udbytte  

Det er ikke altid man for den ønskede værdi for sin bolig, specielt ikke i min situation. Jeg havde kun et halv år, til at sælge, hvilket ikke er lang tid. Sådanne situationer kan meget nemt ende med, man bliver presset til, at sælge billigere, grundet tidspres. Men efter salgsmødet hos mægleren, havde jeg en tro på, det kunne lade sig gøre, at få solgt den til den rigtige pris. Ejendomsmæglere fra MMliving, der tydeligvis havde meget erfaring med salg af boliger på Amager, forsikrede mig om han nok skulle få solgt den til en god pris.

Det var lige præcis hvad der skete. Efter kun 2 måneder, fik jeg en opringning fra MMliving, hvor de glædeligt kunne berette min lejlighed var blevet solgt og oven i købet til overpris. Det viste sig, der havde været 2 interesserede købere, hvor den ene havde budt over salgsprisen. Så jeg er ekstrem glad for ejendomsmæglerne fra MMliving, de ved virkelig hvad de laver og selv i min pressede situation kunne de hjælpe.

admin:
Related Post